Chlorella Lezzetli Yeşil Toplar

Spirulina Süper Yeşil Toplar


Malzemeler

1/4 su bardağı fındık (veya tükettiğiniz herhangi bir kuruyemiş de olabilir.)
1/4 su bardağı yulaf
4-5 kuru hurma (veya kuru kaysı, incir, erik de olabilir)
2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu (vegan olması önemli değilse bal da kullanabilirsiniz.)
1 tatlı kaşığı kıyılmış hindistancevizi
1-2 çay kaşığı spirulina tozu

Hazırlanışı

Fındık ve yulafı bir karıştırma kabına koyup mutfak robotuyla toz oluncaya kadar öğütün. Geri kalan malzemeleri de ekleyip hamur kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Hamur kıvamına gelen bu karışımı tatlı kaşığı ile küçük toplar halinde yuvarlayın. 1 saat kadar buzdolabında bekletip servis yapın.